Glutenfri
Kylling i tikka masala-saus
med paprika, blomkål og brokkoli, servert med basmatiris4.28 (413)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Cashewnøtter·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Vann
 
Basmatiris
135 g
Rød paprika
½ stk
Rødløk
½ stk
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Sous vide-kyllingfilet
300 g
Matfløte
200-300 g
Tikka masala-paste
½–1 glass
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
½ dl
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 881 kcal
 - Fett:
 - 46 g
 - Karbohydrater:
 - 77 g
 - Protein:
 - 40 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Tilbered risen som anvist på pakken. 
 Skyll og kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel brokkoli- og blomkålbukettene, paprikaen og løken i en ildfast form. Del kyllingen i to, og ha den og kraften fra pakken over grønnsakene.
 Rør sammen matfløten, tikka masala-pasten, ½ dl vann og grønnsaksbuljongen i en kjele, og varm opp til kokepunktet. Hell sausen over grønnsakene og kyllingen i formen. Stek det hele i ovnen i 12–15 minutter.
Vel bekomme!
