Pizza med crème fraîche, syltet rødkål og smørstekte kantareller, toppet med Grande Premium
Vegetar

Pizza med crème fraîche

syltet rødkål og smørstekte kantareller, toppet med Grande Premium
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Valnøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • pepper
  • salt
  • smør
  • sukker
Rødkål
200 g
Smør
½ ss
(Melk)
Sukker
1 ts
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
2 ss
Lett crème fraîche
1 pakke
(Melk, Laktose)
Soppulver
1 pakke
Kantareller
100 g
Grønnkål
50 g
Valnøtter
1 pakke
(Valnøtter, Nøtter)
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Revet Grande Premium
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
816 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
91 g
Protein:
27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Varm opp en liten kjele til middels høy varme, og ha i ½ ss smør. Stek rødkålen i 3–4 minutter, til den mykner. Ha i 1 ts sukker og 2 ss eddik, og stek videre i 1 minutt. 
 Bland crème fraîchen og soppulveret med litt salt og pepper i en skål. Børst soppen fri for jord, og riv den i mindre biter. Skyll og tørk grønnkålen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt smør. Stek soppen i 2–3 minutter, til den er lett gyllen. Ta soppen av varmen, og vend inn grønnkålen. Smak til med salt og pepper. 
Grovhakk valnøttene. Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel crème fraîche- og steinsoppsausen jevnt utover pizzabunnene, og fordel rødkålen over. Topp med kantarell- og grønnkålblandingen og valnøttene, og stek pizzaene midt i ovnen i 5–8 minutter, eller til grønnkålen er litt sprø.  
Topp pizzaene med Grande Premium-osten før servering. 
Vel bekomme!