Panert torsk med wokkede grønnsaker og jasminris, servert med curry- og mangodressing og kimchiristede sesamfrø
15-20

Panert torsk med wokkede grønnsaker og jasminris, servert med curry- og mangodressing og kimchiristede sesamfrø

Ingredienser

Allergener

fisk, hvete, soya, sesamfrø, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, bakepapir (kan sløyfes)

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Panert torsk
panert torsk
panert torsk (fisk, hvete)
720 g
Wokkede grønnsaker
gulrøtter
gulrøtter
400 g
rødløk
rødløk
1 stk
strimlet grønnkål
strimlet grønnkål
100 g
kinesisk wok- og dippsaus
kinesisk wok- og dippsaus (soya, sesamfrø, hvete)
1 pakke
Tilbehør
curry- og mangodressing
curry- og mangodressing (egg, sennep)
1 pakke
kimchiristede sesamfrø
kimchiristede sesamfrø (fisk, soya, sesamfrø, hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
772 kCal
Fett 
30 g
Karbohydrater 
97 g
Protein 
28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Har du lime liggende? Kutt den i båter, og server til retten.