Ovnsbakt seifilet og blomkål med hjemmelaget potetmos og pinjekjernesmør
20-30

Ovnsbakt seifilet og blomkål med hjemmelaget potetmos og pinjekjernesmør

Ingredienser

Allergener

melk, fisk, soya

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, melk, soyasaus, salt, pepper, olje, bakepapir (kan sløyfes)

Potetmos
poteter
poteter
700 g
smør
smør (melk)
2 ss
Basisvare
melk
melk (melk)
2 dl
Basisvare
Ovnsbakt seifilet og blomkål
blomkål
blomkål
1 stk
seifilet
seifilet (fisk)
675 g
Pinjekjernesmør
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
gressløk
gressløk
1 bunt
pinjekjerner
pinjekjerner
1 pakke
smør
smør (melk)
4 ss
Basisvare
soyasaus
soyasaus (soya)
2 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
445 kCal
Fett 
17 g
Karbohydrater 
36 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Unngå å server pinjekjernene til barn under 3 år, da de kan sette dem i halsen.