Lettsaltet torsk med smørdampet kål og rotmos, servert med pepperonismør
15-20

Lettsaltet torsk med smørdampet kål og rotmos, servert med pepperonismør

Ingredienser

Allergener

melk, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, smør, olje, salt

Rotmos
rotmos
rotmos (melk)
500 g
Posjert torsk
lettsaltet torskefilet
lettsaltet torskefilet (fisk)
675 g
vann
vann
2 l
Basisvare
Smørdampede grønnsaker
delt kinakål
delt kinakål
400 g
grønne erter
grønne erter
250 g
vann
vann
2–3 ss
Basisvare
Pepperonismør
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
pepperoni
pepperoni
100 g
smør
smør (melk)
2 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
411 kCal
Fett 
19 g
Karbohydrater 
18 g
Protein 
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: For ekstra god smak på rotmosen, kan du varme den opp i en liten kjele sammen med 1 ss smør, og smake til med salt hvis det trengs.