Seifilet med fløtestuet spisskål, karamellisert løk og kokte poteter
15-20

Seifilet med fløtestuet spisskål, karamellisert løk og kokte poteter

Ingredienser

Allergener

melk, hvete, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

hvetemel, smør, sukker, olje, salt, pepper

Kokte poteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Seifilet med fløtestuet spisskål
spisskål
spisskål
1 bit
seifilet
seifilet (fisk)
675 g
matfløte
matfløte (melk)
3 dl
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
grønne erter
grønne erter
125 g
sitron
sitron
½ stk
hvetemel
hvetemel (hvete)
1 ts
Basisvare
Karamellisert løk
gul løk
gul løk
2 stk
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
sukker
sukker
1 ss
Basisvare
Tilbehør
sitron
sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
489 kCal
Fett 
19 g
Karbohydrater 
41 g
Protein 
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Skyll sitronen. Finriv skallet på et rivjern, og bland det og 1 ss smør i de ferdigkokte potetene for ekstra god smak.