Sopp Stroganoff med ovnsbakt brokkoli og potetmos
20-30
Vegetar

Sopp Stroganoff med ovnsbakt brokkoli og potetmos

Ingredienser

Allergener

melk, soya, sulfitt, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, soyasaus, olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)

Potetmos
rustikk potetmos med timian
rustikk potetmos med timian (melk)
800 g
Ovnsbakt brokkoli og rødbete
brokkoli
brokkoli
1 stk
rødbete
rødbete
2 stk
Sopp Stroganoff
aromasopp
aromasopp
400 g
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
rød paprika
rød paprika
1 stk
grønne linser
grønne linser
1 pakke
tomatpuré
tomatpuré
1 pakke
paprikakrydder
paprikakrydder
1 pakke
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
lett crème fraîche
lett crème fraîche (melk)
300 g
dijonsennep
dijonsennep (sulfitt, sennep)
1 glass
vann
vann
1 dl
Basisvare
soyasaus
soyasaus (soya)
2 ss
Basisvare
Topping
gressløk
gressløk
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
529 kCal
Fett 
25 g
Karbohydrater 
57 g
Protein 
18 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: