Gratinerte enchiladas fylt med bønner og paprika, servert med grønn salat og koriander
20-30
Vegetar

Gratinerte enchiladas fylt med bønner og paprika, servert med grønn salat og koriander

Ingredienser

Allergener

melk, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper, olivenolje

Bønnefyll
rød paprika
rød paprika
1 stk
grønn paprika
grønn paprika
1 stk
koriander
koriander
½ bunter
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
gul løk
gul løk
1 stk
rød chili
rød chili
1 stk
svarte bønner
svarte bønner
2 pakker
maiskorn
maiskorn
1 pakke
tacokrydder
tacokrydder
1 pakke
hakkede tomater
hakkede tomater
1 boks
skjørost
skjørost (melk)
1 pakke
Gratinerte enchiladas
hvetetortillaer
hvetetortillaer (hvete)
8 stk
mozzarella
mozzarella (melk)
90 g
Tilbehør
hjertesalat
hjertesalat
1 stk
koriander
koriander
½ bunter
lettrømme
lettrømme (melk)
150 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
744 kCal
Fett 
25 g
Karbohydrater 
91 g
Protein 
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Server gjerne en deilig guacamole til enchiladaene.