Pannestekt laksefilet med perlecouscous, spisskål, eple, reddiker og tyrkisk yoghurt
20-30

Pannestekt laksefilet med perlecouscous, spisskål, eple, reddiker og tyrkisk yoghurt

Ingredienser

Allergener

hvete, melk, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, smør, olje, salt, pepper

Perlecouscous med spisskål, eple og reddiker
perlecouscous
perlecouscous (hvete)
250 g
rødløk
rødløk
1 stk
spisskål
spisskål
½ stk
grønt eple
grønt eple
1 stk
reddiker
reddiker
½ pakker
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
vann
vann
1 l
Basisvare
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Tyrkisk yoghurt
yoghurt naturell
yoghurt naturell (melk)
150 g
tyrkisk krydder
tyrkisk krydder
1 pakke
Pannestekt laksefilet
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
Topping
reddiker
reddiker
½ pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
670 kCal
Fett 
31 g
Karbohydrater 
56 g
Protein 
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Dryss gjerne friske urter eller ristede og grovknuste nøtter over retten ved servering, og smak til couscousen med sitronsaft for ekstra smak.