Fiskekaker med kremet eggesalat, råkost og kokte småpoteter
15-20

Fiskekaker med kremet eggesalat, råkost og kokte småpoteter

Ingredienser

Allergener

egg, sulfitt, sennep, melk, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

sukker, salt, pepper, olje, smør

Kokte småpoteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Råkostsalat
gulrøtter
gulrøtter
400 g
grønt eple
grønt eple
1 stk
sitron
sitron
½ stk
sukker
sukker
1 ts
Basisvare
Kremet eggesalat
egg
egg (egg)
2 stk
aioli
aioli (sulfitt, egg, sennep)
½–1 pakker
lettrømme
lettrømme (melk)
150 g
kryddermiks med sennep og dill
kryddermiks med sennep og dill (sennep)
1 pakke
sitron
sitron
½ stk
Fiskekaker
fiskekaker
fiskekaker (fisk, melk)
720 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
664 kCal
Fett 
36 g
Karbohydrater 
54 g
Protein 
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ha litt finhakkede urter i eggesalaten.