Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta farfalle og salat
15-20

Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta farfalle og salat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olivenolje
  • salt
  • sukker
  • pepper

Pasta farfalle

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Gratinerte kjøttboller i tomatsaus

moste tomater
Moste tomater
350 ml
basilikum og oregano
Basilikum og oregano
1 pakke
oksebuljong
Oksebuljong
1 pakke
kjøttboller med grønnsaker
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
revet mozzarella
Revet mozzarella (Melk, Laktose)
90 g

Salat

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
rød paprika
Rød paprika
½–1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 990 kcal
  • Fett 43 g
  • Karbohydrater 95 g
  • Protein 56 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne retten med fersk basilikum.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Pasta farfalle: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  3. Tomatsaus: Hell de moste tomatene, basilikum- og oreganokrydderet og oksebuljongen over i en kjele. Kok opp, og smak til med salt, pepper og sukker.
  4. Gratinerte kjøttboller i tomatsaus: Fordel kjøttbollene i en ildfast form, og hell over tomatsausen. Topp formen med ønsket mengde av den revne osten. Stek kjøttbollene midt i ovnen i 15 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme, og osten er gyllen.
  5. Salat: Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Kutt bladene i grove biter. Skyll og kutt paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
  6. Vel bekomme!