Okonomiyaki – japanske pannekaker med stekt sopp, mangosalat, edamamebønner og crispy grønnkål
30-45
Vegetar
Laktosefri

Okonomiyaki – japanske pannekaker med stekt sopp, mangosalat, edamamebønner og crispy grønnkål

Ingredienser

Allergener

egg, hvete, soya, sesamfrø, sulfitt, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

hvetemel, vann, salt, olje, pepper, bakepapir (kan sløyfes)

Crispy grønnkål
grønnkål
grønnkål
100 g
Okonomiyaki – japanske pannekaker
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
hodekål
hodekål
300 g
ingefær
ingefær
1 bit
vårløk
vårløk
½ pakker
egg
egg (egg)
4 stk
hvetemel
hvetemel (hvete)
250 g
Basisvare
vann
vann
2 dl
Basisvare
salt
salt
1 ts
Basisvare
Mango- og avokadosalat
mango
mango
1 stk
avokado
avokado
1 stk
vårløk
vårløk
½ pakker
lime
lime
1 stk
Hoisinstekt sopp
sjampinjong
sjampinjong
200 g
edamamebønner
edamamebønner (soya)
2 pakker
hoisinsaus
hoisinsaus (soya, sesamfrø)
1 pakke
Topping
sesamfrø
sesamfrø (sesamfrø)
1 pakke
chilimajones
chilimajones (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
713 kCal
Fett 
34 g
Karbohydrater 
75 g
Protein 
28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: