Salsicciaburgere med tomatkompott og ruccola, servert med potetbåter og aioli
30-45
Laktosefri

Salsicciaburgere med tomatkompott og ruccola, servert med potetbåter og aioli

Ingredienser

Allergener

soya, bygg, hvete, rug, sulfitt, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

sukker, olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)

Ovnsbakte potetbåter
poteter
poteter
700 g
Salsicciaburgere
salsicciadeig
salsicciadeig
600 g
Tomatkompott
gul løk
gul løk
1 stk
tomater
tomater
2 stk
balsamicovinaigrette
balsamicovinaigrette
1 pakke
sukker
sukker
1 ts
Basisvare
Hamburgerbrød
hamburgerbrød
hamburgerbrød (soya, bygg, hvete, rug)
4 stk
Tilbehør
ruccola
ruccola
50 g
aioli
aioli (sulfitt, egg, sennep)
2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
1078 kCal
Fett 
71 g
Karbohydrater 
70 g
Protein 
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis været tillater, kan du gjerne grille burgerne ute! Grill burgerne over direkte varme i 2–3 minutter, og legg dem deretter over på indirekte varme sammen med burgerbrødene i noen minutter.