hvete, melk
vann, olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)
Kremet sitronpasta | |||
---|---|---|---|
![]() | linguine (hvete) | 380 g | |
![]() | hvitløksfedd | 1 stk | |
![]() | spinat | 50 g | |
![]() | crème fraîche (melk) | 300 g | |
![]() | sitron | 1 stk | |
vann | 1 dl |
Ovnsbakte cherrytomater og brokkolini | |||
---|---|---|---|
![]() | cherrytomater | 250 g | |
![]() | brokkolini | 150 g |
Svinekam | |||
---|---|---|---|
![]() | mager svinekam i skiver | 600 g | |
![]() | kryddermiks med fennikel og pepper (sennep) | 1 pakke |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Du kan også steke tomatene på stekebrettet med brokkolinien for å spare oppvask. Riv gjerne litt parmesan over retten ved servering.
Del av lmkgroup.se