Krydderstekt svinekam med kremet sitronpasta, servert med ovnsbakte cherrytomater og brokkolini
20-30

Krydderstekt svinekam med kremet sitronpasta, servert med ovnsbakte cherrytomater og brokkolini

Ingredienser

Allergener

hvete, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)

Kremet sitronpasta
linguine
linguine (hvete)
380 g
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
spinat
spinat
50 g
crème fraîche
crème fraîche (melk)
300 g
sitron
sitron
1 stk
vann
vann
1 dl
Basisvare
Ovnsbakte cherrytomater og brokkolini
cherrytomater
cherrytomater
250 g
brokkolini
brokkolini
150 g
Svinekam
mager svinekam i skiver
mager svinekam i skiver
600 g
kryddermiks med fennikel og pepper
kryddermiks med fennikel og pepper (sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
791 kCal
Fett 
32 g
Karbohydrater 
74 g
Protein 
51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan også steke tomatene på stekebrettet med brokkolinien for å spare oppvask. Riv gjerne litt parmesan over retten ved servering.