Tempurasei med jasminris, agurk- og eplesalat og teriyakidressing
15-20

Tempurasei med jasminris, agurk- og eplesalat og teriyakidressing

Ingredienser

Allergener

fisk, hvete, melk, soya, sesamfrø, sulfitt, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

bakepapir (kan sløyfes), salt

Tempurapanert sei
tempurasei
tempurasei (fisk, hvete, melk)
660 g
Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Agurk- og eplesalat
agurk
agurk
1 stk
grønt eple
grønt eple
1 stk
syltet ingefær
syltet ingefær
1 pakke
edamamebønner
edamamebønner (soya)
1 pakke
Teriyakidressing
teriyakisaus
teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete)
1 pakke
ponzusaus
ponzusaus (soya, hvete)
1 pakke
Tilbehør
chilimajones
chilimajones (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
737 kCal
Fett 
25 g
Karbohydrater 
93 g
Protein 
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Mango og avokado passer også godt i denne salaten.