sulfitt, sennep, valnøtter
bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Spinat- og søtpotetsalat | |||
---|---|---|---|
![]() | søtpoteter | 3 stk | |
![]() | sjalottløk | 1 stk | |
![]() | appelsin | 1 stk | |
![]() | spinat | 200 g |
Krydderstekt kyllingbryst | |||
---|---|---|---|
![]() | kyllingbryst med skinn | 600 g | |
![]() | kryddermiks med hvitløk og persille (sulfitt) | 1 pakke |
Til servering | |||
---|---|---|---|
![]() | valnøtter (valnøtter) | 1 pakke | |
![]() | sennepsvinaigrette (sulfitt, sennep) | 1 pakke |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Hvis du rister valnøttene litt i en tørr stekepanne, blir de sprøere og får en enda bedre smak.
Del av lmkgroup.se