melk, fisk, soya, sesamfrø, hvete
melk, smør, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes), olje
Potetpuré | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
melk (melk) | 2 dl |
Gulrøtter og spinat | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | spinat | 50 g |
Ingefærbakt lyrfilet | |||
---|---|---|---|
![]() | lyrfilet (fisk) | 675 g | |
![]() | finkuttet ingefær, hvitløk og chili | 1 pakke |
Teriyakismør | |||
---|---|---|---|
![]() | teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete) | 100 g | |
![]() | lime | 1 stk | |
smør (melk) | 3 ss |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Hvis du vil, kan du koke potetene møre, og vende dem i teriyakismøret for ekstra god smak.
Del av lmkgroup.se