Svinemedaljonger med sellerirotpuré, ovnsbakte poteter med grønnkål og eple, servert med fløtesaus
30-45
Glutenfri

Svinemedaljonger med sellerirotpuré, ovnsbakte poteter med grønnkål og eple, servert med fløtesaus

Ingredienser

Allergener

selleri, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

melk, smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Ovnsbakte poteter med grønnkål og eple
poteter
poteter
700 g
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
rødt eple
rødt eple
1 stk
strimlet grønnkål
strimlet grønnkål
100 g
Sellerirotpuré
sellerirot
sellerirot (selleri)
600 g
melk
melk (melk)
1 dl
Basisvare
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Svinemedaljonger
marinert ytrefilet av svin
marinert ytrefilet av svin
600 g
timian
timian
1 bunt
Fløtesaus
fløtesaus
fløtesaus (melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
516 kCal
Fett 
21 g
Karbohydrater 
42 g
Protein 
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Kutt selleriroten i biter og stek den i ovnen sammen med potetene.