selleri, melk
melk, smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Ovnsbakte poteter med grønnkål og eple | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | hvitløksfedd | 1 stk | |
![]() | rødt eple | 1 stk | |
![]() | strimlet grønnkål | 100 g |
Sellerirotpuré | |||
---|---|---|---|
![]() | sellerirot (selleri) | 600 g | |
melk (melk) | 1 dl | ||
smør (melk) | 1 ss |
Svinemedaljonger | |||
---|---|---|---|
![]() | marinert ytrefilet av svin | 600 g | |
![]() | timian | 1 bunt |
Fløtesaus | |||
---|---|---|---|
![]() | fløtesaus (melk) | 1 pakke |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Kutt selleriroten i biter og stek den i ovnen sammen med potetene.
Del av lmkgroup.se