Krydderstekt kyllingbryst med ovnsbakt søtpotetrisotto, crispy grønnkål og stekesjy
30-45
Glutenfri
Laktosefri

Krydderstekt kyllingbryst med ovnsbakt søtpotetrisotto, crispy grønnkål og stekesjy

Ingredienser

Allergener

egg, melk, sulfitt, soya

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik, vann, smør, soyasaus, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Ovnsbakte søtpoteter og crispy grønnkål
søtpotet
søtpotet
1 stk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
strimlet grønnkål
strimlet grønnkål
100 g
Risotto
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
risottoris
risottoris
300 g
hønsebuljong
hønsebuljong
1 pakke
Grana Padano
Grana Padano (egg, melk)
1 stk
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
2 ss
Basisvare
vann
vann
9 dl
Basisvare
Krydderstekt kyllingbryst
kyllingbryst med skinn
kyllingbryst med skinn
600 g
kryddermiks med hvitløk og persille
kryddermiks med hvitløk og persille (sulfitt)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
581 kCal
Fett 
14 g
Karbohydrater 
73 g
Protein 
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: