Hoisinglasert ytrefilet av svin, servert med mangosalat og jasminris
15-20
Glutenfri
Laktosefri

Hoisinglasert ytrefilet av svin, servert med mangosalat og jasminris

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Hoisinglasert ytrefilet av svin

lime
Lime
½ stk
hoisinsaus
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
1 pakke
marinert ytrefilet av svin
Marinert ytrefilet av svin
300 g
Olje
2 ss

Mangosalat

restaurantsalat
Restaurantsalat
50 g
agurk
Agurk
½ stk
mango
Mango
1 stk
lime
Lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 689 kcal
  • Fett 22 g
  • Karbohydrater 81 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Sett inn et steketermometer der kjøttet er på sitt tykkeste, og stek det i ovnen til kjernetemperaturen ligger på mellom 62–65 grader. La kjøttet hvile i 5–10 minutter før servering.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Hoisinglasert ytrefilet av svin: Finriv litt av skallet fra limen (kun det grønne) på et rivjern. Rør sammen hoisinsausen, saften fra halve limen, skallet fra limen og 2 ss olje i en skål. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 1–2 minutter på hver side, og krydre med salt og pepper.
  4. Hoisinglasert ytrefilet av svin, fortsettelse: Ha kjøttet over i en ildfast form, og stek det midt i ovnen i 8–12 minutter (se tips). Pensle kjøttet med hoisinsausen 2 ganger i løpet av steketiden. La kjøttet hvile i 3–4 minutter før servering. 
  5. Mangosalat: Skyll salaten og agurken. Skrell og kutt mangoen i terninger. Kutt agurken i terninger. Bland salaten, agurken og mangoen i en serveringsskål, og smak til med saften fra limen, salt og pepper.
  6. Servering: Skjær kjøttet i skiver før servering. Server sjyen fra den ildfaste formen til retten.