Scampi arrabiata med spinat, fullkornslinguine og hvitløksbakt brokkoli
20-30
Laktosefri

Scampi arrabiata med spinat, fullkornslinguine og hvitløksbakt brokkoli

Ingredienser

Allergener

skalldyr, melk, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olivenolje, vann, smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper, sukker

Hvitløksbakt brokkoli
brokkoli
brokkoli
1 stk
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
Scampi arrabiata med spinat
gul løk
gul løk
1 stk
rød chili
rød chili
1 stk
spinat
spinat
50 g
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
hakkede tomater
hakkede tomater
1 boks
scampi naturell
scampi naturell (skalldyr)
300 g
chiliflak
chiliflak
1 pakke
olivenolje
olivenolje
2 ss
Basisvare
vann
vann
1 dl
Basisvare
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Fullkornslinguine
pasta
pasta (hvete)
400 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
555 kCal
Fett 
10 g
Karbohydrater 
83 g
Protein 
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Server gjerne et godt brød og revet parmesan til retten.