Soyaglasert kylling og stekt grønnsaksris, med chilimajones og lime
15-20
Laktosefri

Soyaglasert kylling og stekt grønnsaksris, med chilimajones og lime

Ingredienser

Allergener

soya, sesamfrø, hvete, sulfitt, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper

Stekt grønnsaksris
jasminris
jasminris
250 g
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
gul løk
gul løk
1 stk
mais
mais
1 pakke
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
edamamebønner
edamamebønner (soya)
1 pakke
Soyaglasert kylling
Cajun sous vide-kyllingfilet
Cajun sous vide-kyllingfilet
600 g
kinesisk wok- og dippsaus
kinesisk wok- og dippsaus (soya, sesamfrø, hvete)
2 pakker
Tilbehør
lime
lime
1 stk
chilimajones
chilimajones (sulfitt, egg, sennep)
1–2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
897 kCal
Fett 
48 g
Karbohydrater 
69 g
Protein 
46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis du ikke har en stor stekepanne, er det lurt å steke risen i to omganger for å enklere få en fin stekeskorpe.