Torsk med ovnsbakte gulrøtter og grønnkål, kokte poteter og smørsaus
15-20
Glutenfri

Torsk med ovnsbakte gulrøtter og grønnkål, kokte poteter og smørsaus

Ingredienser

Allergener

fisk, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Kokte poteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Ovnsbakte gulrøtter og grønnkål
gulrøtter
gulrøtter
600 g
grønnkål
grønnkål
100 g
Smørsaus
smørsaus
smørsaus (fisk, melk)
1 pakke
Torskefilet
torskefilet
torskefilet (fisk)
675 g
vann
vann
2 l
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
438 kCal
Fett 
17 g
Karbohydrater 
36 g
Protein 
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan også varme sausen direkte i en kjele, og eventuelt tilsette litt finhakkede urter, som f.eks persille, gressløk eller dill.