Salsicciaspyd med ovnsbakte urtepoteter, paprika og squash, servert med ajvar og urtedressing
15-20
Glutenfri

Salsicciaspyd med ovnsbakte urtepoteter, paprika og squash, servert med ajvar og urtedressing

Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes), smør

Ovnsbakte urtepoteter
småpoteter
småpoteter
600 g
basilikum og oregano
basilikum og oregano
1 pakke
Salsicciaspyd
salsicciadeig
salsicciadeig
600 g
grillspyd
grillspyd
1 pakke
Stekte grønnsaker
squash
squash
1 stk
gul paprika
gul paprika
1 stk
rødløk
rødløk
1 stk
Tilbehør
urtedressing
urtedressing (melk)
1 pakke
ajvar
ajvar
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
507 kCal
Fett 
26 g
Karbohydrater 
36 g
Protein 
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Dersom du griller, kan du la spydene ligge i vann i omtrent 10 minutter før du begynner å forme salsicciadeigen, og tre grønnsakene på spydene. På den måten vil ikke spydene ta fyr på grillen.