Pasta med ragu på svinekjaker med spinat, paprika, sopp og Grana Padano
20-30
Laktosefri

Pasta med ragu på svinekjaker med spinat, paprika, sopp og Grana Padano

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper

Pasta farfalle

pasta
Pasta (Hvete)
200 g
Smør (Melk)
½ ss

Ragu på svinekjaker med spinat

gul løk
Gul løk
1 stk
spinat
Spinat
50 g
tomatpuré
Tomatpuré
½ pakke
oksebuljong
Oksebuljong
1 pakke
svinekjaker
Svinekjaker
350 g
Vann
1 dl

Pannestekt paprika og sopp

rød paprika
Rød paprika
1 stk
sjampinjong
Sjampinjong
100 g

Tilbehør

Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 739 kcal
  • Fett 18 g
  • Karbohydrater 84 g
  • Protein 62 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne pastaen med forskjellige friske urter hvis du har det tilgjengelig.

  1. Pasta farfalle: Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
  2. Ragu på svinekjaker med spinat: Skrell og grovhakk løken, og skyll spinaten. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, eller til den er blank. Tilsett tomatpuréen, og stek videre i 2 minutter. 
  3. Ragu på svinekjaker med spinat, fortsettelse: Ha i oksebuljongen, svinekjakene, kraften fra pakken og 1 dl vann. Kok det hele i omtrent 10 minutter, eller til væsken er godt kokt inn. Riv svinekjakene i mindre biter med to gafler, og smak til med salt og pepper. Vend inn spinaten rett før servering. 
  4. Pannestekt paprika og sopp: Skyll paprikaen, og børst soppen fri for jord. Kutt paprikaen i store terninger, og soppen i to. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og soppen i 3–4 minutter. Krydre med salt og pepper.  
  5. Pasta farfalle, fortsettelse: Sil vannet av pastaen, og vend inn ½ ss smør.   
  6. Tilbehør: Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.