Laktosefri
Panert torsk
med wokkede grønnsaker og jasminris, servert med curry- og mangodressing og sesamfrø4.1 (488)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
Jasminris
135 g
Panert torsk
360 g
Gulrøtter
300 g
Rødløk
1 stk
Strimlet grønnkål
100 g
Ponzusaus
1 pakke
Curry- og mangodressing
½ pakke
Sesamfrø
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 867 kcal
- Fett:
- 32 g
- Karbohydrater:
- 113 g
- Protein:
- 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rist gjerne sesamfrøene i en tørr stekepanne på høy varme i 30 sekunder.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek fisken i ovnen i omtrent 15 minutter.
Skrell og kutt gulrøttene i skiver på skrå. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Wokk gulrøttene, løken og grønnkålen i 3–4 minutter. Vend inn ponzusausen mot slutten av steketiden.
Server curry- og mangodressingen og sesamfrøene til retten (se tips).
Vel bekomme!