15-20
Laktosefri
Soya- og ingefærbakt laks i hjertesalat med mango, koriander og jasminris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- olje
Jasminris
Jasminris
125 g
Soya- og ingefærbakt laks
Laksefilet (Fisk)
300 g
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
½–1 pakke
Grønnsaker
Mango
½ stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Tilbehør
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 767 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 66 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vil du ikke bruke salatbladene som skåler? Del bladene i biter, og bland dem sammen med mango- og tomatterningene.
- Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Soya- og ingefærbakt laks: Skjær fisken i terninger, og ha den i en smurt ildfast form. Bland inn soya- og ingefærsausen, og stek fisken i ovnen i omtrent 8 minutter, eller til den er gjennomstekt.
- Grønnsaker: Skrell og kutt ønsket mengde av mangoen i terninger. Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha mangoen og tomaten i hver sin serveringsskål. Plukk bladene av salaten, og skyll dem i kaldt vann. Fordel salatbladene utover et serveringsfat. Skyll og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter.
- Servering: Fyll salatbladene med risen, laksen og mango- og tomatterningene. Server korianderen, limebåtene og chilimajonesen til retten.