Gratinert steinsoppravioli i fløtesaus med squash og spinat, servert med ruccola- og tomatsalat
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- vann
Squash
½–1 stk
Aromasopp
100 g
Spinat
50 g
Kremfløte
1 ½ dl
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Persillade
1 pakke
Ravioli med steinsopp
1 pakke
Revet Grande Premium
½–1 pakke
Vann
1 dl
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 705 kcal
- Fett:
- 48 g
- Karbohydrater:
- 46 g
- Protein:
- 23 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt balsamicoeddik i ruccola- og tomatsalaten.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll squashen og spinaten, og børst soppen fri for jord. Kutt squashen og soppen i skiver.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek squashen og soppen i 2–3 minutter, til squashen og soppen er gylne. Krydre med litt salt og pepper. Tilsett spinaten, fløten, grønnsaksbuljongen, kryddermiksen og 1 dl vann. Gi sausen et raskt oppkok, og ta den av varmen.
Fordel litt av sausen utover bunnen av en ildfast form, og fordel deretter et lag med raviolien oppå. Gjenta dette én gang, og avslutt så med et lag med sausen. Topp med den revne osten, og stek det hele midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til osten er gyllen.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Bland tomaten og ruccolasalaten i en serveringsskål, og vend i litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!