Gratinert steinsoppravioli i fløtesaus med squash og spinat, servert med ruccola- og tomatsalat
20-30
Vegetar

Gratinert steinsoppravioli i fløtesaus med squash og spinat, servert med ruccola- og tomatsalat

Ingredienser

Allergener

melk, sulfitt, egg, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, olje, salt, pepper, olivenolje

Gratinert steinsoppravioli i fløtesaus
squash
squash
1 stk
spinat
spinat
100 g
aromasopp
aromasopp
100 g
kremfløte
kremfløte (melk)
3 dl
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
kryddermiks med hvitløk og persille
kryddermiks med hvitløk og persille (sulfitt)
1 pakke
ravioli med steinsopp
ravioli med steinsopp (egg, hvete, melk)
2 pakker
revet Grande Premium
revet Grande Premium (melk)
1 pakke
vann
vann
2 dl
Basisvare
Ruccola- og tomatsalat
tomat
tomat
1 stk
ruccola
ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
669 kCal
Fett 
46 g
Karbohydrater 
43 g
Protein 
20 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ha gjerne litt balsamicoeddik i ruccola- og tomatsalaten.