melk, sulfitt, egg, hvete
vann, olje, salt, pepper, olivenolje
Gratinert steinsoppravioli i fløtesaus | |||
---|---|---|---|
![]() | squash | 1 stk | |
![]() | spinat | 100 g | |
![]() | aromasopp | 100 g | |
![]() | kremfløte (melk) | 3 dl | |
![]() | grønnsaksbuljong | 1 pakke | |
![]() | kryddermiks med hvitløk og persille (sulfitt) | 1 pakke | |
![]() | ravioli med steinsopp (egg, hvete, melk) | 2 pakker | |
![]() | revet Grande Premium (melk) | 1 pakke | |
vann | 2 dl |
Ruccola- og tomatsalat | |||
---|---|---|---|
![]() | tomat | 1 stk | |
![]() | ruccola | 50 g |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Ha gjerne litt balsamicoeddik i ruccola- og tomatsalaten.
Del av lmkgroup.se