Crispy kylling med rask coleslaw og ovnsbakte poteter
20-30
Glutenfri
Laktosefri

Crispy kylling med rask coleslaw og ovnsbakte poteter

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje

Ovnsbakte poteter og crispy kylling

småpoteter
Småpoteter
300 g
crispy kylling
Crispy kylling
300 g

Coleslaw

aioli
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
1 pakke
barbecuesaus
Barbecuesaus
1 pakke
råkostmiks
Råkostmiks
150 g

Salat

restaurantsalat
Restaurantsalat
50 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 704 kcal
  • Fett 42 g
  • Karbohydrater 55 g
  • Protein 26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server barbecuesausen ved siden av hvis du heller vil det.

  1. Ovnsbakte poteter og crispy kylling: Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomstekte. Fordel kyllingen på et annet stekebrett med bakepapir, og sett kyllingen i ovnen når det gjenstår omtrent 15 minutter av potetenes steketid.
  2. Coleslaw: Bland sammen aiolien og barbecuesausen i en serveringsskål. Bland inn råkostmiksen, og smak til med salt og pepper.
  3. Salat: Ha salaten i en serveringsskål.