20-30
Glutenfri
Laktosefri
Crispy kylling med rask coleslaw og ovnsbakte poteter
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- sennep
Basisvarer
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
Ovnsbakte poteter og crispy kylling
Småpoteter
300 g
Crispy kylling
300 g
Coleslaw
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
1 pakke
Barbecuesaus
1 pakke
Råkostmiks
150 g
Salat
Restaurantsalat
50 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 704 kcal
- Fett 42 g
- Karbohydrater 55 g
- Protein 26 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server barbecuesausen ved siden av hvis du heller vil det.
- Ovnsbakte poteter og crispy kylling: Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomstekte. Fordel kyllingen på et annet stekebrett med bakepapir, og sett kyllingen i ovnen når det gjenstår omtrent 15 minutter av potetenes steketid.
- Coleslaw: Bland sammen aiolien og barbecuesausen i en serveringsskål. Bland inn råkostmiksen, og smak til med salt og pepper.
- Salat: Ha salaten i en serveringsskål.