Fiskeboller i hvit saus med småpoteter og brokkoli, servert med sprøstekt bacon og karri
15-20
Glutenfri

Fiskeboller i hvit saus med småpoteter og brokkoli, servert med sprøstekt bacon og karri

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • melk

Basisvarer

    Kokte grønnsaker

    småpoteter
    Småpoteter
    300 g
    brokkoli- og blomkålbuketter
    Brokkoli- og blomkålbuketter
    300 g

    Fiskeboller i hvit saus med karri

    fiskeboller i hvit saus
    Fiskeboller i hvit saus (Fisk, Melk, Laktose)
    800 g
    karri
    Karri
    1 pakke

    Sprøstekt bacon

    baconterninger
    Baconterninger
    150 g
    Næringsinnhold per porsjon
    • Energi 797 kcal
    • Fett 36 g
    • Karbohydrater 65 g
    • Protein 52 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Kok posen med fiskebollene i vannet med grønnsakene om du bare vil bruke én kjele.

    1. Kokte grønnsaker: Kok potetene i en stor kjele i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha brokkoli- og blomkålbukettene i det kokende vannet med potetene når det gjenstår 2–3 minutter av koketiden.
    2. Fiskeboller i hvit saus med karri: Ha posen med fiskebollene og den hvite sausen i en kjele med vann, og kok posen i omtrent 10 minutter. Krydre med karrien ved servering.
    3. Sprøstekt bacon: Varm opp en tørr stekepanne til høy varme. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt.