15-20
Glutenfri
Fiskeboller i hvit saus med småpoteter og brokkoli, servert med sprøstekt bacon og karri
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- melk
Basisvarer
Kokte grønnsaker
Småpoteter
300 g
Brokkoli- og blomkålbuketter
300 g
Fiskeboller i hvit saus med karri
Fiskeboller i hvit saus (Fisk, Melk, Laktose)
800 g
Karri
1 pakke
Sprøstekt bacon
Baconterninger
150 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 797 kcal
- Fett 36 g
- Karbohydrater 65 g
- Protein 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok posen med fiskebollene i vannet med grønnsakene om du bare vil bruke én kjele.
- Kokte grønnsaker: Kok potetene i en stor kjele i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha brokkoli- og blomkålbukettene i det kokende vannet med potetene når det gjenstår 2–3 minutter av koketiden.
- Fiskeboller i hvit saus med karri: Ha posen med fiskebollene og den hvite sausen i en kjele med vann, og kok posen i omtrent 10 minutter. Krydre med karrien ved servering.
- Sprøstekt bacon: Varm opp en tørr stekepanne til høy varme. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt.