Gratinert steinsopptortelloni med squash og spinat, servert med ruccola- og tomatsalat
20-30

Gratinert steinsopptortelloni med squash og spinat, servert med ruccola- og tomatsalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • gluten,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • olivenolje

Gratinert steinsopptortelloni

squash
Squash
½–1 stk
spinat
Spinat
50 g
aromasopp
Aromasopp
100 g
matfløte
Matfløte (Melk, Laktose)
½–1 pakke
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
½–1 pakke
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
tortelloni med steinsopp
Tortelloni med steinsopp (Egg, Gluten, Melk, Laktose)
1 pakke
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½–1 pakke

Ruccola- og tomatsalat

tomat
Tomat
1 stk
ruccola
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 558 kcal
  • Fett 26 g
  • Karbohydrater 58 g
  • Protein 23 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
  2. Gratinert steinsopptortelloni, forberedelse: Skyll squashen og spinaten, og børst soppen fri for jord. Kutt squashen og soppen i skiver. 
  3. Gratinert steinsopptortelloniVarm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek squashen og soppen i 2–3 minutter, til det er gyllent. Krydre med litt salt og pepper. Tilsett fløten, buljongen og persilladen. Gi sausen et raskt oppkok. Skru ned varmen og la sausen småkoke i et par minutter til den har tyknet litt, og ta den av varmen.
  4. Gratinert steinsopptortelloni, fortsettelse: Vend tortelloniene, spinaten og fløtesausen sammen i en ildfast form. Topp med den revne osten, og stek det hele midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til osten er gyllen.
  5. Ruccola- og tomatsalat: Skyll tomaten og ruccolaen. Kutt tomaten i terninger, og bland den med ruccolaen i en serveringsskål. Vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
  6. God middag!