20-30
Gratinert steinsopptortelloni med squash og spinat, servert med ruccola- og tomatsalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- gluten,
- melk
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- olivenolje
Gratinert steinsopptortelloni
Squash
½–1 stk
Spinat
50 g
Aromasopp
100 g
Matfløte (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Grønnsaksbuljong
½–1 pakke
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Tortelloni med steinsopp (Egg, Gluten, Melk, Laktose)
1 pakke
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Ruccola- og tomatsalat
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 558 kcal
- Fett 26 g
- Karbohydrater 58 g
- Protein 23 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Gratinert steinsopptortelloni, forberedelse: Skyll squashen og spinaten, og børst soppen fri for jord. Kutt squashen og soppen i skiver.
- Gratinert steinsopptortelloni: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek squashen og soppen i 2–3 minutter, til det er gyllent. Krydre med litt salt og pepper. Tilsett fløten, buljongen og persilladen. Gi sausen et raskt oppkok. Skru ned varmen og la sausen småkoke i et par minutter til den har tyknet litt, og ta den av varmen.
- Gratinert steinsopptortelloni, fortsettelse: Vend tortelloniene, spinaten og fløtesausen sammen i en ildfast form. Topp med den revne osten, og stek det hele midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til osten er gyllen.
- Ruccola- og tomatsalat: Skyll tomaten og ruccolaen. Kutt tomaten i terninger, og bland den med ruccolaen i en serveringsskål. Vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
- God middag!