Tomatsuppe med tortelloni og egg, servert med sprøstekt bacon og varme brød
20-30

Tomatsuppe med tortelloni og egg, servert med sprøstekt bacon og varme brød

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Tomatsuppe med tortelloni

gul løk
Gul løk
1 stk
kinesisk hvitløk
Kinesisk hvitløk
1 stk
tomatpuré
Tomatpuré
1 pakke
tomatsausbase
Tomatsausbase
1 pakke
hønsebuljong
Hønsebuljong
1 pakke
tortelloni med skinke og ost
Tortelloni med skinke og ost (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
250 g
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Vann
4 dl

Varme brød

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk

Kokte egg

egg
Egg (Egg)
2 stk

Sprøstekt bacon

baconterninger
Baconterninger
150 g

Topping

gressløk
Gressløk
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1033 kcal
  • Fett 41 g
  • Karbohydrater 114 g
  • Protein 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Krydre suppen til de voksne med litt chili for en spicy vri.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Tomatsuppe med tortelloni: Skrell og finhakk løken og hvitløken. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og hvitløken i 2–3 minutter, til løken er blank. Ha i tomatpuréen, og la det surre 1 minutt til. Ha i tomatsausbasen, hønsebuljongen og 4 dl vann. La suppen småkoke i omtrent 10 minutter. Tilsett pastaen de siste 2 minuttene av koketiden. Tilsett crème fraîchen, og smak til med salt og pepper.
  3. Varme brød: Tilbered brødene som anvist på pakken. 
  4. Kokte egg: Kok eggene i 7–8 minutter. Hell av vannet, og avkjøl eggene i kaldt vann. Skrell og del dem i to.
  5. Sprøstekt bacon: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 4–5 minutter, til det er sprøtt.
  6. Topping: Skyll, tørk og finhakk gressløken. Topp suppen med eggene, baconet og den finhakkede gressløken, og server brødene til suppen.