Wok med sprøstekt kylling og grønnkål i teriyakisaus, servert med eggenudler
15-20
Laktosefri

Wok med sprøstekt kylling og grønnkål i teriyakisaus, servert med eggenudler

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • fisk,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • vann
  • salt
  • pepper
  • olje

Hurtigmarinert kylling

utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
maisstivelse
Maisstivelse
1 pakke

Eggenudler

nudler
Nudler (Egg, Hvete)
125 g

Wok

wokmiks m/grønnkål
Wokmiks m/grønnkål
300 g
teriyakisaus
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Vann
½ dl

Tilbehør

lime
Lime
1 stk
kimchiristede sesamfrø
Kimchiristede sesamfrø (Fisk, Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 747 kcal
  • Fett 26 g
  • Karbohydrater 76 g
  • Protein 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne retten med litt koriander hvis du liker det.

  1. Hurtigmarinert kylling: Skjær kyllingen i mindre biter. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak. Bland sammen kyllingen, ingefærblandingen og litt salt i en skål. Vend kyllingen i maisstivelsen.
  2. Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
  3. Wok: Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen. Legg kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i pannen, og stek wokmiksen i 3–5 minutter. Krydre med salt og pepper. Ha kyllingen tilbake i stekepannen sammen med teriyakisausen og ½ dl vann. La woken småkoke i 1–2 minutter, til den er gjennomvarm.
  4. Servering: Kutt limen i båter, og server båtene og sesamfrøene til retten.