Steamed buns med hoisinmarinert pulled pork, sprø grønnsaker og chilimajones
15-20
Laktosefri

Steamed buns med hoisinmarinert pulled pork, sprø grønnsaker og chilimajones

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

    Hoisinmarinert pulled pork

    pulled pork
    Pulled pork
    400 g
    hoisinsaus
    Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
    1 pakke

    Grønnsaker

    gulrot
    Gulrot
    1 stk
    agurk
    Agurk
    ½ stk
    grønt eple
    Grønt eple
    1 stk

    Steamed buns

    steamed buns
    Steamed buns (Soya, Hvete)
    1 pakke

    Chilimajones

    chilimajones
    Chilimajones (Egg, Sennep)
    ½–1 pakke
    Næringsinnhold per porsjon
    • Energi 878 kcal
    • Fett 41 g
    • Karbohydrater 90 g
    • Protein 38 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Har du nøtter liggende? Grovhakk og server dem til retten.

    1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
    2. Hoisinmarinert pulled pork: Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og stek det i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til det er gjennomvarmt. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler, og vend inn hoisinsausen.
    3. Grønnsaker: Skrell og kutt gulroten i tynne strimler. Skyll og kutt agurken og eplet i strimler.
    4. Steamed buns: Kok opp litt vann i en kjele, og legg i en sil. Bruk gjerne en dampkjele, bambusdamper eller fiskekjele. Vannet skal ikke nå opp til silen. Legg bunsene i silen, og legg lokk på kjelen. Damp bunsene i 3–4 minutter, til de har blåst seg opp og er gjennomstekte. Legg bunsene over på en tallerken, og dekk tallerkenen med et kjøkkenhåndkle slik at de holder seg varme frem til servering.
    5. Chilimajones: Fyll bunsene med kjøttet, grønnsakene og chilimajonesen.