Pasta i grønn pesto med bønner, ruccola og ovnsgrillet pepperoni og paprika
15-20

Pasta i grønn pesto med bønner, ruccola og ovnsgrillet pepperoni og paprika

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • cashewnøtter,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper

Ovnsgrillet pepperoni og paprika

gul løk
Gul løk
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
pepperoni
Pepperoni
100 g

Pasta og grønne bønner i grønn pesto

pasta
Pasta (Hvete)
200 g
grønne bønner
Grønne bønner
150 g
grønn pesto
Grønn pesto (Cashewnøtter, Melk, Laktose)
1 glass

Topping

ruccola
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1229 kcal
  • Fett 48 g
  • Karbohydrater 155 g
  • Protein 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ønsker kan du steke paprikaen, løken og pepperonien i en stekepanne.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
  2. Ovnsgrillet pepperoni og paprika: Skrell løken. Skyll og rens paprikaen. Kutt løken og paprikaen i store terninger, og del pepperoniskivene i to.  
  3. Ovnsgrillet pepperoni og paprika, fortsettelse: Fordel løken, paprikaen og pepperonien utover et stekebrett som er dekket med bakepapir. Stek brettet i oven i omtrent 15 minutter. Vend på grønnsakene og pepperonien et par ganger under steketiden.
  4. Pasta og grønne bønner i grønn pesto: Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Rens og del de grønne bønnene i to. La bønnene koke med pastaen de siste 2 minuttene av pastaens koketid.  
  5. Topping: Skyll og tørk ruccolaen. 
  6. Pasta og grønne bønner i grønn pesto, fortsettelse: Sil vannet av pastaen og bønnene, og vend inn pestoen. Krydre med salt og pepper.  
  7. Server pestopastaen med de ovnsbakte grønnsakene og pepperonien, og topp med ruccolaen.