15-20
Laktosefri
Lofotens fiskeburgere med sitrusbakte søtpotetstaver og aioli
Ingredienser
4 personer
Allergener
fisk, selleri, sennep, soya, bygg, hvete, rug, sulfitt, egg
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes), smør
Sitrusbakte søtpotetstaver | |||
---|---|---|---|
![]() | søtpoteter | 2 stk | |
![]() | sitruskrydder | 1 pakke |
Grønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | hjertesalat | 1 stk | |
![]() | tomat | 1 stk | |
![]() | rødløk | 1 stk |
Fiskeburgere | |||
---|---|---|---|
![]() | fiskeburgere (fisk, selleri, sennep) | 500 g |
Hamburgerbrød | |||
---|---|---|---|
![]() | grove hamburgerbrød (soya, bygg, hvete, rug) | 4 stk |
Servering | |||
---|---|---|---|
![]() | aioli (sulfitt, egg, sennep) | 1–2 pakker |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 680 kCal
- Fett
- 39 g
- Karbohydrater
- 52 g
- Protein
- 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Fiskeburgerne kan også stekes i ovnen. Bare legg dem på brettet sammen med søtpotetene når det gjenstår 7–8 minutter av søtpotetenes steketid.