Pannestekt kyllingbryst med persillebakte grønnsaker, servert med brun saus
20-30

Pannestekt kyllingbryst med persillebakte grønnsaker, servert med brun saus

Ingredienser

Allergener

selleri, hvete, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)

Persillebakte grønnsaker
gulrøtter
gulrøtter
400 g
sellerirot
sellerirot (selleri)
300 g
poteter
poteter
700 g
bladpersille
bladpersille
1 bunt
Pannestekt kyllingbryst
kinesisk hvitløk
kinesisk hvitløk
1 stk
kyllingbryst med skinn
kyllingbryst med skinn
630 g
Brun saus
brun saus
brun saus (hvete, melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
408 kCal
Fett 
9 g
Karbohydrater 
41 g
Protein 
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bruke et steketermometer, og ta kyllingen ut av ovnen litt før temperaturen viser 68 grader. La den hvile på benken i omtrent 5 minutter til termometeret viser 68 grader, da er den gjennomstekt.