Skivet kyllingfilet i sticky appelsinsaus med wokket kinakål og edamamebønner, servert med fullkornsris og koriander
20-30
Laktosefri

Skivet kyllingfilet i sticky appelsinsaus med wokket kinakål og edamamebønner, servert med fullkornsris og koriander

Ingredienser

Allergener

soya, sesamfrø, hvete, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, pepper, salt

Fullkornsris
fullkornsris
fullkornsris
250 g
Skivet kyllingfilet i sticky appelsinsaus
appelsin
appelsin
1 stk
lime
lime
½ stk
skivet kyllingfilet
skivet kyllingfilet
600 g
teriyakisaus
teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete)
100 g
Wokket kinakål og edamamebønner
delt kinakål
delt kinakål
400 g
rød paprika
rød paprika
1 stk
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
edamamebønner
edamamebønner (soya)
2 pakker
Tilbehør
koriander
koriander
1 bunt
lime
lime
½ stk
kimchiristede sesamfrø
kimchiristede sesamfrø (fisk, soya, sesamfrø, hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
546 kCal
Fett 
11 g
Karbohydrater 
60 g
Protein 
52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Vend gjerne inn litt finhakket koriander i risen for ekstra smak.