Kyllingsalat med pasta, bacon, cherytomater og steinsoppesto
15-20

Kyllingsalat med pasta, bacon, cherytomater og steinsoppesto

Ingredienser

Allergener

hvete, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, pepper

Farfalle med steinsoppesto
pasta
pasta (hvete)
380 g
steinsoppesto
steinsoppesto (melk)
1 glass
Kylling og bacon
baconterninger
baconterninger
150 g
skivet kyllingfilet
skivet kyllingfilet
400 g
Salat
rødløk
rødløk
1 stk
cherrytomater
cherrytomater
250 g
ruccola
ruccola
50 g
tobladssalat
tobladssalat
100 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
635 kCal
Fett 
15 g
Karbohydrater 
76 g
Protein 
50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ta vare på litt av kokevannet til pastaen før du heller av vannet. Bland litt av kokevannet med pastaen og pestoen hvis du ønsker å justere konsistensen.