hvete, melk
salt, pepper
Farfalle med steinsoppesto | |||
---|---|---|---|
![]() | pasta (hvete) | 380 g | |
![]() | steinsoppesto (melk) | 1 glass |
Kylling og bacon | |||
---|---|---|---|
![]() | baconterninger | 150 g | |
![]() | skivet kyllingfilet | 400 g |
Salat | |||
---|---|---|---|
![]() | rødløk | 1 stk | |
![]() | cherrytomater | 250 g | |
![]() | ruccola | 50 g | |
![]() | tobladssalat | 100 g |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Ta vare på litt av kokevannet til pastaen før du heller av vannet. Bland litt av kokevannet med pastaen og pestoen hvis du ønsker å justere konsistensen.
Del av lmkgroup.se