Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
Farfalle med steinsoppesto
Pasta (Hvete)
200 g
Steinsoppesto (Melk, Laktose)
1 glass
Kylling og bacon
Baconterninger
150 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Salat
Rødløk
½ stk
Cherrytomater
250 g
Ruccola
50 g
Tobladssalat
50 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1210 kcal
- Fett 29 g
- Karbohydrater 151 g
- Protein 87 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ta vare på litt av kokevannet til pastaen før du heller av vannet. Bland litt av kokevannet med pastaen og pestoen hvis du ønsker å justere konsistensen.
- Farfalle med steinsoppesto: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, og skyll den i kaldt vann. Ha pastaen tilbake i kjelen, og vend inn halvparten av steinsoppestoen. Smak til med mer hvis du vil.
- Kylling og bacon: Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken. Stek kyllingen i baconfettet i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt.
- Kyllingsalat: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll cherrytomatene, ruccolaen og salaten. Kutt tomatene i to. Bland sammen rødløken, cherrytomatene, ruccolaen og salaten i en salatbolle.
- Kyllingsalat, fortsettelse: Ha pastaen, kyllingen og baconterningene i salaten, og bland det godt sammen. Smak til med salt og pepper.
- Bon appétit!