Kyllingsalat med pasta, bacon, cherytomater og steinsoppesto
15-20

Kyllingsalat med pasta, bacon, cherytomater og steinsoppesto

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper

Farfalle med steinsoppesto

pasta
Pasta (Hvete)
200 g
steinsoppesto
Steinsoppesto (Melk, Laktose)
1 glass

Kylling og bacon

baconterninger
Baconterninger
150 g
skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
300 g

Salat

rødløk
Rødløk
½ stk
cherrytomater
Cherrytomater
250 g
ruccola
Ruccola
50 g
tobladssalat
Tobladssalat
50 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1210 kcal
  • Fett 29 g
  • Karbohydrater 151 g
  • Protein 87 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ta vare på litt av kokevannet til pastaen før du heller av vannet. Bland litt av kokevannet med pastaen og pestoen hvis du ønsker å justere konsistensen.

  1. Farfalle med steinsoppesto: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, og skyll den i kaldt vann. Ha pastaen tilbake i kjelen, og vend inn halvparten av steinsoppestoen. Smak til med mer hvis du vil.
  2. Kylling og bacon: Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken. Stek kyllingen i baconfettet i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. 
  3. Kyllingsalat: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll cherrytomatene, ruccolaen og salaten. Kutt tomatene i to. Bland sammen rødløken, cherrytomatene, ruccolaen og salaten i en salatbolle.  
  4. Kyllingsalat, fortsettelse: Ha pastaen, kyllingen og baconterningene i salaten, og bland det godt sammen. Smak til med salt og pepper.
  5. Bon appétit!