sulfitt, fisk
olje, olivenolje, salt, aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Grillede poteter | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | meksikansk grillkrydder (sulfitt) | 2 pakker | |
olje | 2 ss |
Pico de gallo | |||
---|---|---|---|
![]() | tomater | 2 stk | |
![]() | rød chili | 1 stk | |
![]() | sjalottløk | 1 stk | |
![]() | koriander | 1 bunt | |
olivenolje | 2 ss |
Honning- og chipotleglasert laksefilet | |||
---|---|---|---|
![]() | lime | ½ stk | |
![]() | chipotlemiks | ½–1 pakker | |
![]() | honning | 1 pakke | |
![]() | laksefilet (fisk) | 600 g | |
olje | 2 ss |
Servering | |||
---|---|---|---|
![]() | lime | ½ stk | |
![]() | ruccola | 50 g | |
![]() | guacamole | 150 g |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken:
Del av lmkgroup.se