Soya- og ingefærbakt laks i hjertesalat med mango, koriander og jasminris
15-20
Laktosefri

Soya- og ingefærbakt laks i hjertesalat med mango, koriander og jasminris

Ingredienser

Allergener

fisk, soya, hvete, sulfitt, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Soya- og ingefærbakt laks
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
soya- og ingefærsaus
soya- og ingefærsaus (soya, hvete)
1 pakke
Grønnsaker
mango
mango
1 stk
tomat
tomat
1 stk
hjertesalat
hjertesalat
2 stk
koriander
koriander
1 bunt
lime
lime
1 stk
Tilbehør
chilimajones
chilimajones (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
784 kCal
Fett 
40 g
Karbohydrater 
67 g
Protein 
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Vil du ikke bruke salatbladene som skåler? Del bladene i biter, og bland dem sammen med mango- og tomatterningene.