Helstekt ytrefilet av svin med grillede grønnsaker og nektarin- og fetaostsalat med valnøtterGrill
20-30
Glutenfri

Helstekt ytrefilet av svin med grillede grønnsaker og nektarin- og fetaostsalat med valnøtter

Ingredienser

Allergener

melk, valnøtter, sulfitt, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper

Helstekt ytrefilet av svin
ytrefilet av svin
ytrefilet av svin
600 g
olje
olje
1 ss
Basisvare
Grillede grønnsaker
maiskolber
maiskolber
2 stk
rød paprika
rød paprika
1 stk
olje
olje
1 ss
Basisvare
Nektarin- og fetaostsalat med valnøtter
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
nektariner
nektariner
2 stk
valnøtter
valnøtter (valnøtter)
1 pakke
restaurantsalat
restaurantsalat
125 g
sennepsvinaigrette
sennepsvinaigrette (sulfitt, sennep)
1 pakke
fetaost
fetaost (melk)
100 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
526 kCal
Fett 
25 g
Karbohydrater 
27 g
Protein 
47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Dårlig vær? Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. Stek kjøttet og grønnsakene på høy varme i en stekepanne eller grillpanne med litt olje. Etterstek kjøttet i ovnen, til det har en kjernetemperatur på 68 grader.