melk, valnøtter, sulfitt, sennep
olje, salt, pepper
Helstekt ytrefilet av svin | |||
---|---|---|---|
![]() | ytrefilet av svin | 600 g | |
olje | 1 ss |
Grillede grønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | maiskolber | 2 stk | |
![]() | rød paprika | 1 stk | |
olje | 1 ss |
Nektarin- og fetaostsalat med valnøtter | |||
---|---|---|---|
![]() | sjalottløk | 1 stk | |
![]() | nektariner | 2 stk | |
![]() | valnøtter (valnøtter) | 1 pakke | |
![]() | restaurantsalat | 125 g | |
![]() | sennepsvinaigrette (sulfitt, sennep) | 1 pakke | |
![]() | fetaost (melk) | 100 g |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Dårlig vær? Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. Stek kjøttet og grønnsakene på høy varme i en stekepanne eller grillpanne med litt olje. Etterstek kjøttet i ovnen, til det har en kjernetemperatur på 68 grader.
Del av lmkgroup.se