Steinovnsbakt pizza bianca med parmaskinke, søte tomater, ruccola og Grana padano
20-30

Steinovnsbakt pizza bianca med parmaskinke, søte tomater, ruccola og Grana padano

Ingredienser

Allergener

hvete, rug, selleri, egg, sennep, melk, laktose

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olivenolje, bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper

Italiensk surdeigspizza bianca
pizzabunner
pizzabunner (hvete, rug)
3 stk
cherrytomater
cherrytomater
250 g
hvitløksdressing
hvitløksdressing (selleri, egg, sennep, melk, laktose)
3 pakker
basilikum og oregano
basilikum og oregano
2 pakker
Topping
ruccola
ruccola
100 g
parmaskinke
parmaskinke
2 pakker
Grana Padano
Grana Padano (egg, melk)
2 stk
olivenolje
olivenolje
3 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
696 kCal
Fett 
38 g
Karbohydrater 
66 g
Protein 
24 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Tilbered gjerne pizzaene på grillen, og dryss over ristede pinjekjerner og frisk basilikum for ekstra god smak.