20-30
Steinovnsbakt pizza bianca med parmaskinke, søte tomater, ruccola og Grana padano
Ingredienser
4 personer
Allergener
hvete, rug, selleri, egg, sennep, melk, laktose
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
olivenolje, bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper
Italiensk surdeigspizza bianca | |||
---|---|---|---|
![]() | pizzabunner (hvete, rug) | 3 stk | |
![]() | cherrytomater | 250 g | |
![]() | hvitløksdressing (selleri, egg, sennep, melk, laktose) | 3 pakker | |
![]() | basilikum og oregano | 2 pakker |
Topping | |||
---|---|---|---|
![]() | ruccola | 100 g | |
![]() | parmaskinke | 2 pakker | |
![]() | Grana Padano (egg, melk) | 2 stk | |
olivenolje | 3 ss |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 696 kCal
- Fett
- 38 g
- Karbohydrater
- 66 g
- Protein
- 24 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Tilbered gjerne pizzaene på grillen, og dryss over ristede pinjekjerner og frisk basilikum for ekstra god smak.