Wraps med tempurapanert sei, friske grønnsaker og curry- og mangodressing

Wraps med tempurapanert sei, friske grønnsaker og curry- og mangodressing

4.22 (100)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • sukker
Rødløk
1 stk
Lime
1 stk
Sukker
1 ts
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Hvetetortillaer
4 stk
(Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
887 kcal
Fett:
34 g
Karbohydrater:
109 g
Protein:
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du grønnsaksrester? Kutt dem opp og ha dem i tortillaene.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha løkskivene i en serveringsskål, tilsett 1 ts sukker og klem over saften fra limen. Rør godt om, og la løken stå på benken frem til servering. Rør om av og til.
Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i 12–15 minutter. Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen de siste 5 minuttene av fiskens steketid.
Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene og paprikaen i kaldt vann. Kutt salaten i strimler, og paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i hver sin serveringsskål.
 Fyll tortillaene med fisken, grønnsakene, den syltede rødløken og curry- og mangodressingen.
Vel bekomme!