melk, sulfitt, egg, sennep
smør, olje, salt, pepper, sukker
Svinefilet og grønnkål | |||
---|---|---|---|
![]() | filetstykke av svin | 600 g | |
![]() | brokkoli | 1 stk |
Stekt løk | |||
---|---|---|---|
![]() | gul løk | 1 stk | |
smør (melk) | 1 ts |
Kremet potetsalat med ramsløk | |||
---|---|---|---|
![]() | grønt eple | 1 stk | |
![]() | reddiker | 1 pakke | |
![]() | kokte timian- og hvitløkspoteter (sulfitt) | 650 g | |
![]() | aioli med ramsløk (sulfitt, egg, sennep) | 1–2 pakker |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Bruk gjerne et steketermometer for best resultat. Stek svinekjøttet til det har 62–64 grader i kjernetemperatur. La kjøttet hvile til temperaturen ligger på 65–68 (rosa kjerne), eller 68–70 grader (gjennomstekt).
Del av lmkgroup.se