Svinefilet med stekt løk, brokkoli, og kremet potetsalat med ramsløk
15-20
Glutenfri
Laktosefri

Svinefilet med stekt løk, brokkoli, og kremet potetsalat med ramsløk

Ingredienser

Allergener

melk, sulfitt, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, olje, salt, pepper, sukker

Svinefilet og grønnkål
filetstykke av svin
filetstykke av svin
600 g
brokkoli
brokkoli
1 stk
Stekt løk
gul løk
gul løk
1 stk
smør
smør (melk)
1 ts
Basisvare
Kremet potetsalat med ramsløk
grønt eple
grønt eple
1 stk
reddiker
reddiker
1 pakke
kokte timian- og hvitløkspoteter
kokte timian- og hvitløkspoteter (sulfitt)
650 g
aioli med ramsløk
aioli med ramsløk (sulfitt, egg, sennep)
1–2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
611 kCal
Fett 
33 g
Karbohydrater 
36 g
Protein 
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bruk gjerne et steketermometer for best resultat. Stek svinekjøttet til det har 62–64 grader i kjernetemperatur. La kjøttet hvile til temperaturen ligger på 65–68 (rosa kjerne), eller 68–70 grader (gjennomstekt).