Pulled pork-sliders med eple- og rødkålslaw, syltet rødløk, ovnsbakte potetfries og aioli

Pulled pork-sliders

med eple- og rødkålslaw, syltet rødløk, ovnsbakte potetfries og aioli
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
  • vann
Poteter
350 g
Mørkokt svinebog
300 g
Rødløk
1 stk
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
4 ss
Sukker
4 ss
Vann
2 dl
Grønt eple
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Lett urtedressing
75 g
(Melk, Laktose)
Grove hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
901 kcal
Fett:
39 g
Karbohydrater:
92 g
Protein:
46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilbered gjerne kjøttet ute på grillen. Pakk det inn i aluminiumsfolie, og varm sliderbrødene ved siden av kjøttet for ekstra god smak.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Skyll og kutt potetene i staver. Fordel friesene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Legg kjøttet i en ildfast form. Stek friesene og kjøttet i ovnen i omtrent 30 minutter, eller til potetene er gjennomstekte og kjøttet gjennomvarmt.
 Skrell og kutt løken i tynne skiver. Kok opp 4 ss eddik, 4 ss sukker og 2 dl vann i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn løken. La løken trekke i laken frem til servering. 
 Skyll eplet, og kutt det i tynne strimler, eller grovriv det på et rivjern. Ha eplet, rødkålen og halve pakken med urtedressingen i en bolle, og bland godt. Krydre med salt og pepper.  
Varm sliderbrødene i ovnen i 3–4 minutter. 
 Riv kjøttet i mindre stykker med to gafler. 
 Fyll sliderbrødene med eple- og rødkålslawen, kjøttet og den syltede rødløken. Server friesene og aiolien til.
Vel bekomme!