Kremet jordskokksuppe med eple
sprøstekt pepperoni og hjemmelagde brødkrutongerNy oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Jordskokksuppe
1 pakke
Jordskokk
250 g
Pepperoni
100 g
Rødt eple
½ stk
Rustikke multibrød
2 stk
Persillade
1 pakke
Smør
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 952 kcal
- Fett:
- 57 g
- Karbohydrater:
- 81 g
- Protein:
- 27 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
Skyll og kutt jordskokkene i terninger. Skjær pepperonien i strimler. Skyll og kutt eplet i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek jordskokkene i omtrent 5 minutter, og smak til med litt salt og pepper. Tilsett pepperonien, og stek videre i omtrent 5 minutter, eller til jordskokken er mør. Tilsett eplebitene det siste minuttet av steketiden.
Kutt multibrødene i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og smelt 1 ss smør. Stek brødterningene og ønsket mengde av persilladen under omrøring i 3–4 minutter, til krutongene er gylne.
Vel bekomme!