Gratinert ravioli med ricotta og spinat, tomatsaus og pepperoni, servert med ruccolasalat

Gratinert ravioli med ricotta og spinat

tomatsaus og pepperoni, servert med ruccolasalat
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Liste
    Liste
    Bilder
    Ravioli med ricotta og spinat
    1 pakke
    (Egg, Gluten, Melk, Laktose)
    Spinat
    50 g
    Tomatsaus
    1 pakke
    Bechamelsaus
    250 g
    (Melk, Laktose)
    Revet Grande Premium
    1 pakke
    (Melk, Laktose)
    Pepperonipølse i skiver
    1 pakke
    Ruccola
    60 g
    Tomat
    1 stk
    Balsamicovinaigrette
    1 pakke
    Næringsberegning (per porsjon)
    Energi:
    923 kcal
    Fett:
    58 g
    Karbohydrater:
    66 g
    Protein:
    33 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.  
     Kok opp lettsaltet vann i en kjele. Tilbered raviolien som anvist på pakkene, og hell av vannet.    
     Skyll spinaten. Ha tomatsausen i en ildfast form, og fordel den ferdigkokte raviolien i sausen. Legg spinaten i et lag over raviolien, og så et lag med bechamelsaus over spinaten. Topp med den revne osten og pepperonien. Stek formen midt i ovnen i 8–10 minutter, eller til osten er gyllen.    
     Skyll ruccolaen og tomaten. Kutt tomaten i terninger, og bland sammen ruccolaen, tomatterningene og balsamicovinaigretten i en serveringsskål.        
    Vel bekomme!