Svinekam med surkål, eple og rosenkål
servert med soppsaus og rørte tyttebærNy oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Rødt eple
1 stk
Rosenkål
200 g
Surkål
1 pakke
Soppsaus
1 pakke
Svinekam i skiver
300 g
Rørte tyttebær
1 pakke
Småpoteter
300 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 644 kcal
- Fett:
- 23 g
- Karbohydrater:
- 66 g
- Protein:
- 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Legg posene med surkål og soppsaus i en kjele med vann. Kok opp, og la småkoke på middels varme i omtrent 10 minutter.
Skyll og kutt eplet i båter. Rens og kutt rosenkålen i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rosenkålen og eplet i omtrent 3 minutter. Krydre med litt salt og pepper, og ha det hele over i en liten serveringsskål.
Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Krydre kjøttet med salt og pepper, og stek det i 2–3 minutter på hver side.
Ha surkålen og soppsausen over i hver sin serveringsskål, og server dem og de rørte tyttebærene til retten.
Vel bekomme!
