Svinekam med surkål, eple og rosenkål, servert med soppsaus og rørte tyttebær

Svinekam med surkål, eple og rosenkål

servert med soppsaus og rørte tyttebær
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Liste
Liste
Bilder
Rødt eple
1 stk
Rosenkål
200 g
Surkål
1 pakke
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Svinekam i skiver
300 g
Rørte tyttebær
1 pakke
Småpoteter
300 g
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
644 kcal
Fett:
23 g
Karbohydrater:
66 g
Protein:
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 minutter, eller til de er gjennomkokte.   
Legg posene med surkål og soppsaus i en kjele med vann. Kok opp, og la småkoke på middels varme i omtrent 10 minutter.   
 Skyll og kutt eplet i båter. Rens og kutt rosenkålen i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rosenkålen og eplet i omtrent 3 minutter. Krydre med litt salt og pepper, og ha det hele over i en liten serveringsskål.     
Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Krydre kjøttet med salt og pepper, og stek det i 2–3 minutter på hver side.
 Ha surkålen og soppsausen over i hver sin serveringsskål, og server dem og de rørte tyttebærene til retten.    
Vel bekomme!